Member Login
Sign Up

ANNUAL CONFERENCE ONLINE EVENT
September 17 - 18, 2022

The NQA Annual Conference is back! Our annual conference will take place on Zoom, September 17 & 18, 2022. More news to come (including an amazing lineup of speakers), so stay tuned and save the date!

If you have specific feedback you wish to share with the conference committee, please send them a quick note.

We are currently in the process of accepting applications to speak at our annual conference. Our conference will gather hundreds of Qigong enthusiasts and professionals and will consist of talks about the ways that Qigong can improve the quality of one's life. The conference theme is, “A Qigong Way of Living and Healing”. If you feel that you have the wisdom and qualifications to speak on this, then we invite you to submit an application to be a conference speaker.

2022 CONFERENCE SCHEDULE

(All times are EST)
Subject to change

DAY
TIME
LENGTH
TOPIC
SATURDAY
10 -10:15 AM
15 MIN
OPENING
11:25 AM – 12:25 PM
12:25 – 1:25 PM
60 MIN
BREAK
1:25 – 2:35 PM
70 MIN
KEYNOTE
2:40 – 4:10 PM
90 MIN
RESEARCH PANEL
CLOSING
SUNDAY
10 – 10:10 AM
10 MIN
INTRO TO DAY
10:15 – 11:15 AM
60 MIN
PRESENTATION
11:20 – 12:20 PM
60 MIN
PRESENTATION
12:20 – 1:20 PM
60 MIN
BREAK
1:25 – 2:25 PM
60 MIN
PRESENTATION
2:30 – 3:00 PM
30 MIN
FUN/ENTERTAINMENT
3:05 – 4:05 PM
60 MIN
PRESENTATION
4:05 – 5:00PM
25 MIN
CLOSING EXPERIENCE
4:10 – 4:30 PM
20 MIN
10:20 – 11:20 AM
60 MIN
PRESENTATION
60 MIN
PRESENTATION
JOIN / RENEWGET INVOLVED